Победителят от Х фактор“ 2014 г. Славин Славчев, който в момента

...
Победителят от Х фактор“ 2014 г. Славин Славчев, който в момента
Коментари Харесай

Славин бяга от Саня Армутлиева, прибирала му хонорара

Победителят от „ Х фактор “ 2014 г. Славин Славчев, който сега се изявява и в музикалното риалити „ Като две капки вода “, приключи контракта си със Саня Армутлиева и към този момент има нова група – разкрива „ България през днешния ден “.

„ Всички бягат от Саня. Тя просто одира кожите на изпълнителите си от „ Вирджиния Рекърдс “. Прибира 50 % от хонорарите на артистите “ – описа пред вестника един от музикалните, с който Славин работи.
До дни излиза и новото парче на вокалиста дружно с групата му „ Джулианс Лафтър “. Песента ще ске споделя „ Smile “ (Усмивка), а премиерата ѝ е на 15 април.

 Рокаджията употребява вълната на славата, която натрупа още веднъж с превъплъщенията си в „ Капките “ и е твърдо решен да участва на музикалната сцена, даже да не е под крилото на Саня Армутлиева.
Славин Славчев бързо се трансформира в любим на публиката, изключително след превъплъщението си като Брайън Джонсън от AC/DC.

Младият артист излезе с съвършена аналогия като визия с вокалиста на австралийската рок тайфа и докара неповторимия му пресипнал глас, което хвърли публиката в възторг, а Фънки напряко беше на седмото небе. Славин обра овациите след осъществяването на паметното парче „ Back In Black “ – шлагер от едноимения първи албум на Джонсън с групата, откакто заменя в нея артиста Бон Скот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР